Hør nu: Ny podcast fra Mipim

– Bonjour.

Det er ikke køer, der har præget Mipim. Der har været god tid til at netværke med nye mennesker, træffe internationale kontakter eller måske bare have enkelte møder og så passe forretningen fra Cannes i nogle dage.

Estate Medias Kamilla Sevel har mødt en række af de profiler, der denne uge har været i Cannes. Hør hendes reportage fra Mipim i den helt friske podcast og hør også hvorfor Basecamp fik ord med på vejen om Frankrigs gule veste, da projektet vandt en Mipim Award.

Vi bringer uddrag af Lars Gitz’ takketale og mange andre spændende synspunkter på ejendomsbranchen og ejendomsmarkedet netop nu i Cannes. Hør blandt andet Jørgen Jensen, AG Gruppen, Allan Kehlet Rieck, TrueMarketValue, Torben Rønsov, Amalie Search & Selection, Peter Ejsing, Niras, Peter Nielsen og Lars Kragh KHR Arkitekter, Serge Fautre, AG Real Estate og arkitekt Lars Gitz.

Estate Media er tilbage i Cannes med vores sædvanlige tilbud om netværk, som Torben Rønsov henviser til i podcasten, i marts 2022.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder