EDC Erhverv Poul Erik Bech skal i Magledalen i Næstved formidle salget af investeringsprojektet, der har en kontantpris på knap 160 millioner kr. og et grundareal på 14.367 kvm. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Næstved-entreprenør kaster sig ud i sit første ejendomsudviklingsprojekt

Entreprenørvirksomheden ROP med hjemsted nord for Næstved har kastet sig ud i sit første ejendomsudviklingsprojekt. Det drejer sig om et projekt med 66 boliger. Opførelsen af boligerne tæt på Næstved Storcenter er gået i gang.

Investeringsprojektet har en kontantpris på 160 millioner kr. og et grundareal på 14.367 kvm. Det er en af de sidste byggegrunde i Magledalen i Næstved, og boligerne på cirka 90 kvm står efter planen indflytningsklar i oktober 2022.

Den mellemstore entreprenørvirksomhed ROP med knap 100 medarbejdere er anført af direktør og eneejer René Ø. Petersen. Selskabet fokuserer på Sjælland og Fyn.

– I ROP udfører vi entreprenøropgaver – primært inden for jord-, kloak-, og anlægsarbejde, borede fundamenter og betonarbejde. Som ejer af ROP A/S er det mit første ejendomsprojekt, hvor vi er en del af selve ejendomsudviklingen. Det er et nyt, strategisk ben, som vi gerne vil stå på.

– Efter dette projekt med 66 boliger i Magledalen her i Næstved, har vi allerede et nyt projekt i støbeskeen med seniorboliger på cirka halv størrelse, som vi går i gang med, efter Magledalen er i mål. Og det bliver også her i min hjemby Næstved. Ejendomsudvikling bliver altså en del af vores fremtid i virksomheden, siger René Ø. Petersen.

EDC Erhverv Sjælland skal formidle salg
John Borrisholt, partner og regionsdirektør Sjælland EDC Erhverv Poul Erik Bech, der skal formidle salget af det samlede projektbyggeri, siger:

– Det er et spændende investerings- og boligudlejningsprojekt med 66 attraktive boliger med et moderne arkitektonisk udtryk til en samlet projektpris på 159.950.000 kr., et startafkast på 5 procent og grundareal på 14.367 kvm. Magledalen har allerede bevist sin popularitet med en attraktiv beliggenhed. Generelt er der mange, der søger boliger i kommunen – og især nybyggede, mindre størrelse boliger som disse, er der stor efterspørgsel på ikke kun i Næstved, men i hele Danmark.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder