Foto: Estate Media

Mipim skudt i gang med intimt cocktailparty

Adm. direktør for Mipim, Ronan Vaspart, bød velkommen til det traditionelle cocktailparty på Mipim mandag aften i Cannes, hvor Mipim September blev skudt i gang. Mipim September er en forkortet udgave af det Mipim, der skulle have fundet sted i marts 2020. Først i marts 2022 forventes Mipim, som det har været holdt de sidste godt 30 år, og som mange danskere kender det, at være tilbage.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Adm. direktør Ronan Vaspart, Mipim, mandag aften på den blå løber. Foto: Estate Media

Få danskere 
Byen Rom sponsorerede årets indledende mingel med østers, champagne og kanapeer og orkester, der spillede blandt andet Police-covernumre.

– Vi forventer cirka 4.000 deltagere på årets Mipim. Hvor mange der rent faktisk møder op fysisk ved vi af gode grunde ikke endnu, sagde Ronan Vaspart mandag aften, hvor knap 2.100 indtil videre stod på listen over tilmeldte.

28 danskere er registreret som tilmeldt til den fysiske event, mens Sveriges delegation, der før i tiden var dobbelt så stor som den danske, kommer cirka det halve antal.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Estate Media

Det bliver den franske boligminister og minister for ’økologisk transformation’, Emmanuelle Wargon, der kommer til at indlede Mipim med et oplæg tirsdag kl. 11.30 i Palais des Festivals in Cannes, og den indvielse kommer også til at foregå i området på taget af Riviera bygningen. At det overhovedet kan lade sig gøre skyldes naturligvis årstiden. De mange danskere, der plejer at tage til Mipim, nyder normalt behagelige temperaturer på 13-18 grader. Sådan er det ikke i Cannes netop nu, hvor solen bager med 25-30 grader og de delegerede, der er mødt fysisk op, sveder bravt i deres jakkesæt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Estate Media

Vil samle Europa igen
Overskriften på Mipim September er at samle Europa igen. Udover konferenceprogrammet byder terrassen på Riviera også på flere andre fælles tilbud som morgenkaffe, DJ-set med musik midt på dagen og Happy Hour tirsdag eftermiddag for at samle de deltagere, der er mødt frem. Så det er en ganske anden Mipim, end man kender den, men med en anden form for intim stemning.

Mens Mipim normalt fylder hele Palais des Festival og en lang række telte langs stranden og kajerne, så deler Mipim i år palæet med årets Yacht Festival, hvor værfter og producenter af luksusbåde til tocifrede millionbeløb viser det bedste af deres kollektion frem. Det betyder til gengæld også, at hele havneområdet er lukket af med små hvide telte og vandet er svært at se, men at de interesserede kan gå i fred og se på yachts. På selve Palais des Festival deler Mipim pladsen med Yacht Festival.

Både tirsdag og onsdag er der flere oplæg, debatter og konferencer fysisk og online med over 100 forskellige indlægsholdere, der kredser blandt andet om byens udvikling postpandemien og fremtidens boligudfordringer. Onsdag slutter Mipim igen allerede kl. 15 med uddelingen af ejendomsbranchens gyldne palmer, Mipim Awards, hvor flere danske projekter og aktører er nomineret.

Læs mere i Tre danske projekter nomineret til Mipim Awards

Årstiden betyder, at meget kan foregå udendørs på Mipim September. Her udstillingen af de nominerede til Mipim Awards. Foto: Estate Media

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje