Robert Husted (til venstre) er ny kundedirektør i Roof Management, mens Mikkel Møller Rolff er selskabets nye Marketing Project Manager. Foto: Roof Management

Roof Management skifter direktør efter kort tid

Robert Husted er 1. september tiltrådt som kundedirektør i asset management-selskabet Roof Management med Camilla Dalum i spidsen.

Dermed efterfølger han Per Lawætz Hansen, der i januar tiltrådte som kundedirektør. Ifølge Per Lawætz Hansens Linkedin-profil har han siden juni været selvstændig efter at have sagt op i Roof Management.

– Efter grundige overvejelser er jeg nået frem til, at mine kompetencer og jobmæssige præferencer ikke er det rette match til min stilling, hvorfor jeg har valgt at sige op hos Roof Management, skriver han.

Roofs nye kundedirektør, Robert Husted, har senest været salgschef i transportkoncernen DSV. Fra 2011 til 2017 var han ansat i Toyota Material Handling Danmark – senest som salgschef. Før det var Robert Husted i tre år Account Manager i Capital Group, der udbød ejendomsprojekter til private investorer. Her overvågede han ejendomsmarkedet for køb og salg af erhvervsejendomme.

– Hos Roof Management er vi på en fantastisk vækstrejse, så det glæder os at få nye, stærke kræfter med ombord, lyder det fra selskabet.

Roof Management, som blev udskilt fra det københavnske udviklingsselskab Gefion Group i juli 2020 efter etableringen i 2017 under navnet Gefion Investorsalg, har en forvaltningsvolumen på godt 1 milliard kr.

Selskabet er anført af adm. direktør og partner Camilla Dalum. Camilla Dalum er sammen med Thomas W. Færch, der som bekendt er adm. direktør, medejer og medstifter af Gefion Group, hovedejere af selskabet.

Læs om Roof Managements 2020-resultater, vækststrategi og nye ejerkreds i:

Roof Management runder forvaltningsvolumen på 1 milliard kr.

Læs stort portræt af Camilla Dalum i Estate Magasin nr. 5/2020 her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder