Adm. direktør Rikke Lykke, Deas Gruppen. Foto: Claus Sall

Rikke Lykke: Vi skal kunne levere på det, branchen mangler

Rikke Lykke er nyslået – ikke rider – men dronning af Danmarks største administrationshus, Deas. Hun har skiftet gåturen til den tyske kapitalforvalter Patrizias kontor i indre by i København ud med metroen til Flintholm på Frederiksberg, for hun har sagt ja til at lede 900 medarbejdere i en traditionel dansk administrationsvirksomhed, der i løbet af de kommende år skal omstilles til at kunne levere højt specialiserede forvaltningsydelser til kræsne ejendomsinvestorer over hele Norden.

Bestyrelsen i Deas med kapitalfonden Montagu som bagvedliggende aktionær har en ambition om, at Deas både skal være mere rentabel, men også mere nordisk og international. Det har skabt et behov for nye øjne på organisationen og meget gerne nogle øjne med international erfaring, som forstår kompleksiteten i ejendomsbranchen, og som er vant til at favne både investorer og lejere.

Estate Magasin nr. 4/2021

Valget er faldet på Rikke Lykke, der nu skal gribe dybt i det ledelsesmæssige redskabsrum i de kommende måneder, og kultivatoren er næppe nok, hvis forandringerne skal blive succesfulde, og hele organisationen skal spille med. Og det skal de.

I årtier er der nemlig blevet snakket i den danske ejendomsbranche om, at administrationsbranchen ofte kører tungt og bureaukratisk. Det er et maskineri, der sikrer, at alt bliver gjort til tiden, men som nogle gange kommer til at overse kundens egentlige behov. Lige nu er der brug for de traditionelle administrationsvirksomheder, men overalt skyder der Proptech-virksomheder op, der angriber branchen. Derfor skal den skabe værdi på andre måder fremover for at forsvare sin position.

– Jeg er allerede i gang med at kortlægge alle stakeholdere som for eksempel investorer, lejere, omgivelser og medarbejdere. Vi skal kunne levere på det, branchen mangler, siger Rikke Lykke.

Læs stort interview med den nye adm. direktør i Deas Gruppen i den nye udgave af Estate Magasin. Læs artiklen med Rikke Lykke (starter på side 14) og hele Estate Magasin nr. 4/2021 her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen