Den kendte serieiværksætter Mads Faurholt-Jørgensen har netop købt disse syv boligblokke ved Næstved Sygehus via Boligselskabet Sommerhave. Foto: Presse

Kendt iværksætter køber syv boligblokke i Næstved

Den profilerede serieiværksætter Mads Faurholt-Jørgensen – med bopæl i London – har netop købt syv boligblokke i Næstved via Boligselskabet Sommerhave.

Bag salget af den 7.100 kvm store ejendom, som er solgt for mellem 80 og 90 millioner kr., står Region Sjælland, oplyser Nordicals Sjælland, der har formidlet salget, til Estate Media.

Den vejledende udbudspris var 92 millioner kr.

Ejendommen, som i dag består af 84 lejligheder og erhvervsdel i en af blokkene, er opført mellem 1959 og 1965 til sygehusets personale. Ejendommen ved Næstved Sygehus har stået tom i to år, fordi regionen har forberedt salgsprocessen.

Stor interesse
Nordicals Sjælland oplevede stor interesse for udbuddet, og der var flere bud på ejendommen, oplyser Jesper Jensen, daglig leder hos Nordicals Sjælland i Næstved.

– Interessen har været rigtig stor. Det er både lokale og nationale investorer, der har vist interesse og budt på ejendommen. Det blev i sidste ende Boligselskabet Sommerhaven, der endte med at være højest bydende, fortæller han.

Boligselskabet Sommerhave med adresse i København K udlejer alle typer af lejligheder flere steder i Næstved.

– Vi glæder os til at komme i gang med den fantastiske ejendom. En ejendom, der vil gå under navnet Herlufshave. Herlufshave vil blive en ejendom, der omfavner dens naturlige omgivelser med grønne områder, luft og plads. Foruden skoven, byen lige rundt om hjørnet og de grønne arealer vil der være legepladser og legerum for børn, fitnessfaciliteter og rum både inde og ude til samvær, siger Jacob Lisby, direktør for Boligselskabet Sommerhave.

Boligselskabet Sommerhave ApS er 100 procent ejet af Mads Faurholt-Jørgensen.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder