Investeringsejendommen med 50 boliger på Falen 47A i Odense C. Foto: Nordicals Odense

Boligejendom i Odense solgt off-market

Aarhus-baserede Crescendo, der udbyder investeringsejendomsprojekter, har for et ’større, tocifret millionbeløb’ netop købt en investeringsejendom med 50 boliger centralt i Odense.

Det drejer sig om en cirka 4.750 kvm stor ejendom på Falen 47A i Odense C, som er erhvervet i en off-market-handel, oplyser Nordicals Odense, der har formidlet salget for pensionsselskabet PKA.

Til oktober overtager Crescendo de 50 boliger, der alle er opdelt i ejerlejligheder.

– Vi er meget tilfredse med erhvervelsen af ejendommen af flere årsager. For det første er ejendommen særdeles velbeliggende i Danmarks tredjestørste by, og for det andet er erhvervelsen sket til en fornuftig pris. Alt i alt en sag med både kort- og langsigtede muligheder, som vores investorer kan forvente sig meget af, siger adm. direktør og partner Bo Helligsøe, Crescendo, i en kommentar til opkøbet.

Erhvervsmægler Niels Jørgensen, Nordicals Odense, forklarer, hvorfor boligejendommen blev solgt off-market.

– Nordicals Odense har haft et langvarigt og tillidsfuldt samarbejde med Pensionskassen PKA, og vi var meget enige med PKA om at udbyde ejendommen off-market. En ejendom som Falen er i en størrelsesorden, der gør, at vi altid vil anbefale at udbyde ejendommen off-market, forklarer han.

Crescendo er i handlen blevet rådgivet af Bech-Bruun, Deloitte og Novus Tegnestue.

Læs alle Odense-nyheder her

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder