Ny partnerkreds i Nordicals Aalborg - fra venstre: Peter Rom Christiansen, Mattias Manstrup og Steen Royberg. Foto: Nordicals

Nordicals Aalborg finder ny partner i Colliers

Nordicals Aalborg kan nu endelig offentliggøre navnet på firmaets nye partner – nemlig Peter Rom Christiansen, 42 år, der efter ni år i Colliers International skifter til Nordicals Aalborg, hvor han indtræder i partnerkredsen sammen med Mattias Manstrup, 43 år, og Steen Ryberg, 63 år.

Erhvervsmægler Peter Rom Christiansen skifter fra en stilling som Head of Investment i Colliers.

Peter Rom Christiansen kommer til Nordicals Aalborg med 16 års mæglererfaring og med blandt andet en HD fra Aalborg Universitet i ryggen. Han har primært beskæftiget sig med investerings- og transaktionsområdet, og det bliver fortsat en stor del af hans arbejdsområde, fordi han også tilknyttes Nordicals-kædens landsdækkende storkundeteam.

Generationsskiftet er dermed gennemført i Nordicals Aalborg, melder det nordjyske erhvervsmæglerfirma.

– Generationsskiftet i virksomheden har været undervejs igennem et stykke tid, og vi har igennem første halvår af 2021 tilknyttet nye dygtige talenter, og også meget stærke og erfarne medarbejdere til det nye erhvervsmæglerteam. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rigtige profil til at træde ind i vores partnerskab, og den person kan vi med stolthed sige, at vi har fundet i Peter Rom Christiansen, siger partner Mattias Manstrup, der fortsætter med at varetage den daglige ledelse af Nordicals Aalborg.

Læs også Ny partnerkreds i Nordicals Aalborg starter generationsskifte

(Artiklen fortsætter under billedet)

Peter Rom Christiansen er ny partner i Nordicals Aalborg. Foto: Nordicals

Udvider snart til ni erhvervsmæglere
Peter Rom Christiansen er lokalt forankret i Nordjylland og bor i Aalborg. Han har igennem hele sin karriere været vant til at have store dele af Danmark som sin arbejdsplads i forbindelse med større ejendomstransaktioner. Han glæder sig til at komme i gang igen efter at have været fritstillet som følge af sin konkurrenceklausul.

– Da jeg fik muligheden for at blive en del af Nordicals Aalborgs partnerkreds, var jeg, trods mange lærerige og gode år hos Colliers International, ikke et øjeblik i tvivl om, at det var det helt rigtige for mig, siger Peter Rom Christiansen.

Hos Nordicals Aalborg får Peter Rom Christiansen blandt andet det interne ansvar for det samlede mæglerteam, som lige nu består af syv erhvervsmæglere, som snart suppleres med to erhvervsmæglere.

På Nordicals’ kædekontor har adm. direktør og partner, Erik Andresen, store forventninger:

– I min optik har Nordicals Aalborg formået at skabe det stærkeste hold, der nogensinde er set i Nordjylland. Peter Rom Christiansen er en markant profil, der vil bidrage positivt til både Aalborg kontorets og kædens udvikling fremover med sin personlighed, erfaring og kompetencer.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder