Danica Pensions 124 luksuslejelejligheder i Bakkedraget i Tuborg Strandeng i Hellerup. Foto: Danica

Klar til indflytning: Danica har udlejet 40 procent af luksusprojekt

Tre års byggeri har nået vejs ende for de 124 luksuslejligheder i Bakkedraget i Tuborg Strandeng i Hellerup. Den 1. september står boligerne tæt på Øresund klar til at tage imod lejere.

Danica Pension oplyser, at 50 ud af de 124 lejligheder på mellem godt 100 kvm og over 200 kvm er udlejet. Det svarer til 40 procent.

Niels Fribo, udviklingsdirektør i Danica Ejendomme, er ’meget tilfreds med den store interesse for at leje en bolig i Bakkedraget, men er omvendt ikke helt overrasket’.

– Bakkedraget og Tuborg Strandeng er unik arkitektur, tæt på natur, havet og byen og vil blive et vartegn for København og give vores pensionskunder et godt afkast. Vi ser frem til at byde velkommen til et meget attraktivt ejendomskompleks til glæde for beboere, vores pensionskunder og byen generelt, siger Niels Fribo.

NCC har været totalentreprenør for Danica Pension på Bakkedraget og er det også på de andre projekter på Tuborg Strandeng.

– Med de store byggeprojekter på Tuborg-grunden, som NCC er så privilegeret at være totalentreprenører på, er vi virkelig med til at sætte et aftryk, som vi kan være stolte af. Boligerne på Bakkedraget er en del af et område, der både med hensyn til arkitektur, landskab og byggeri er kendetegnet af høj kvalitet og respekt for omgivelserne, siger direktør Palle Bjerre Rasmussen, NCC Building Danmark.

 

Fakta: Tuborg Strandeng

– Tuborg Strandeng kommer til at bestå af Bakkedraget og fem skulpturelle kysthuse. Byggerierne bliver på i alt 53.550 kvm. Samlet består projektet af 323 ejer- og udlejningsboliger

– Visionen for området og byggeriet er skabt af Lundgaard & Tranberg Arkitekter

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder