Vibeke Bak Solok er ny CFO i ATP Ejendomme. Foto: ATP Ejendomme

ATP Ejendomme præsenterer igen ny CFO

ATP Ejendomme har ansat en ny CFO, finansdirektør. Vibeke Bak Solok kommer fra en stilling som COO i Group Risk Management og som regnskabsdirektør i Danske Bank. I ATP Ejendomme kommer hun til at varetage det ledelsesmæssige ansvar for de økonomiske, regnskabs- og it-mæssige områder. I samarbejde med adm. direktør Martin Vang Hansen og den øvrige direktion skal hun være med til at sætte den strategiske dagsorden og styrke organisationen i alle lag.

– Med Vibeke Bak Solok ombord får vi en erfaren og strategisk og visionær stærk CFO, som bliver en central aktør i den videre transformation og udvikling af ATP Ejendomme. Samtidig ønsker vi med Vibeke at skabe øget gennemsigtighed og effektivitet på tværs af forretningen gennem teknologi og dataudnyttelse, siger adm. direktør Martin Vang Hansen.

Maiken Moltke Olesen fortrød
Vibeke Bak Solok glæder sig til at lære ejendomsbranchen mere indgående at kende.

– ATP Koncernen gør en forskel for mange. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den fortsatte udvikling af ATP Ejendomme og en af landets mest markante ejendomsporteføljer. Den kommende tid byder uden tvivl på mange spændende faglige udfordringer, og jeg ser meget frem til at blive en del af branchen og en virksomhed, hvor både ambitioner og udvikling er i højsædet, siger Vibeke Bak Solok.

Ansættelsen af Vibeke Bak Solok sker, efter Maiken Moltke Olesen i marts blev præsenteret som ny finansdirektør i ATP Ejendomme. Hun skulle tiltræde 1. juni, men nåede aldrig at starte – i august tiltrådte hun i stedet en stilling som CFO i Nykredit.

Læs mere i Ny finansdirektør i ATP Ejendomme

ATP-ejendomme for omkring 50 milliarder kr.
31. december 2020 udgjorde den samlede forvaltede portefølje for både ATP og ATP Ejendomme 48,5 milliarder kr., hvoraf ATP Ejendommes andel inklusive datterselskaber var 19,3 milliarder kr.

ATP Ejendomme er 100 procent ejet af ATP og indgår som datterselskab i ATP-koncernen.

Læs om ATP Ejendommes 2020-resultater i:

ATP Ejendomme mere end fordobler overskud

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder