Projektudviklingschef Mai-Britt Hansen, NPV. Foto: NPV

NPV finder projektudviklingschef i Bonava

Ejendomsudvikleren NPV A/S har ansat Mai-Britt Hansen som ny projektudviklingschef. Hun er skiftet fra en lignende stilling hos den svenske boligudviklingskoncern Bonavas danske selskab, som er på vej til at lukke.

Mai-Britt Hansen, der har mere end 10 års erfaring inden for ejendomsbranchen, har en baggrund som ejendomsmægler og valuar. Hos NPV skal hun blandt andet stå i spidsen for retail og F&B i Gammelhavn-projektet i Vejle. Derudover venter en pipeline af projekter med blandt andet Lundtoftegårdsvej i Kongens Lyngby.

Læs også Politisk grønt lys til omdiskuteret NPV-bydelsprojekt

– NPV har hentet en særdeles stærk profil inden for ESG, da Mai-Britt Hansen både har udviklet svanemærkede og DGNB-certificerede projekter til private kunder og investorer i sin tid hos Bonava.

– Hos NPV ser vi frem til at rykke et trin op ad bæredygtighedsstigen, da Mai-Britt unægteligt bliver en værdifuld sparringspartner i forbindelse med realiseringen af NPV’s bæredygtighedsstrategi, der blandt andet indbefatter DGNB-certificering, premium-medlemskab af Green Building Council Denmark og et målrettet arbejde med FN’s 17 verdensmål.

Selv fremhæver Mai-Britt Hansen, ’at hun som en af få kvinder i projektudviklingsbranchen ønsker at skabe en kulturændring’:

– Jeg løsner dialogen op ved at bringe noget andet til bordet. Jeg kommer med nye synspunkter og bryder med de stereotype roller, og det kan være en fordel over for samarbejdspartnere.

Tidligere ansættelser
Mai-Britt Hansen startede som ejendomsmægler i Butikskompagniet og kom siden til den københavnske erhvervsmægler La Cour & Lykke. Fra 2016 til 2018 var hun projektudviklingschef i Real Capital, inden hun skiftede til en lignende stilling hos Bonava, som i slutningen af maj meddelte, at det danske selskab i løbet af de kommende to år vil afvikle alle sine aktiviteter i hovedstadsområdet og forlade det danske marked ’for at øge koncernens effektivitet og lønsomhed’.

Mai-Britt Hansen tiltrådte som projektudviklingschef i NPV den 9. august.

Driftsselskabet NPV A/S med adm. direktør Jens Schaumann er hovedejet af Schaumann-familien via Jens Schaumanns døtre, Susse Puk Schaumann og Sophie Luscombe-Schaumann, med en ejerandel på 79,2 procent. Resten af selskabet med adresse i Charlottenlund er ejet af NPV-partnerne Kim Lautrup og Kim lang Sørensen.

Læs om NPV’s 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

NPV vender underskud til overskud på 81 millioner kr. – sigter mod stort overskud

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder