Mette Seifert. Foto: Deas

Mette Seifert bliver CIO i Deas

Mette Seifert bliver ny CIO, investeringsdirektør, i Deas og får blandt andet ansvaret for de institutionelle kunder. Hun afløser Benny Buchardt Andersen, der forlader koncernen. Mette Seifert skal bidrage til at understøtte investeringsstrategier og skabe resultater for selskabets institutionelle investorer via Deas pannordiske platform og netværk.

– Jeg er utrolig glad for at have fået Mette Seifert med på holdet. Hun er blandt de allerdygtigste inden for asset og investment management, kommer med internationale kompetencer og en virkelig stærk track record på det nordiske ejendomsmarked. Mette skal bidrage til Deas Gruppens overordnede ambition om at styrke den nordiske profil og værditilbud til vores nuværende og kommende kunder, siger Rikke Lykke, Group CEO i Deas.

Sådan skal Deas være
Rikke Lykke tiltrådte i Deas 1. august, og nu er hun tydeligvis ved at tage de første skridt i forhold til at sætte sit eget hold. Valget er så faldet på Mette Seifert, der i juni forlod det britiske investment- og managementselskab M7RE.

– Vi skal agere som en kompetent sparringspartner for hver enkelt kunde, forstå deres ejendomsstrategi og bedst muligt understøtte den. Mette kommer som CIO fremover til at tage sig af de institutionelle investorer til hvilke, hun har et indgående kendskab til fra sin tid som partner i M7RE, siger Rikke Lykke og fortsætter:

– Jeg mener, det er meget vigtigt at skabe en ramme for, hvordan man sikrer, at man forstår sin kundes behov. Du skal sikre dig, at du er præcis der, hvor kunden er, så du bliver en sparringspartner og ikke en leverandør. Det kan Mette.

Læs også Mette Seifert stopper i M7 Real Estate

Mette Seifert
Mette Seifert har været adm. direktør i M7RE siden 2013, hvor hun var med til at starte selskabet op i Danmark. Hun blev efterfulgt af Mikkel Seitzberg Mikkelsen.

Hun er også en højt respekteret profil i den danske ejendomsbranche, og var nr. 47 på Estate Medias 2021-liste over magthavere i ejendomsbranchen.

Mette Seifert var i Aberdeen Asset Management fra 2007 til 2013, hvor hun sluttede som Fund Manager. Hun har tidligere været i bygherrerådgivningsfirmaet Emcon, været rådgiver i CB Richard Ellis og projektchef i Birch & Krogboe.

– Det er en spændende opgave, der rummer en unik mulighed for at være med til at sætte en retning og skabe resultater for kunder på nordisk plan. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Deas’ danske institutionelle investorer om deres porteføljer og igen at arbejde med flere ejendomssegmenter som blandt andet bolig og kontor, siger Mette Seifert.

Benny Buchardt Andersen forlader Deas
Mette Seifert nævnte allerede i juni, at hun synes, det var tid til at prøve noget nyt. Hun vidste dog på daværende tidspunkt ikke hvad og hvor, hun ville fortsætte karrieren.

– De kommende måneder vil jeg benytte lejligheden til at tage en pause, herunder en dejlig lang sommerferie med familien, mens jeg overvejer, hvilken vej jeg vil gå videre af, sagde hun til Estate Media i dette interview.

Det har hun altså nu fundet ud af. Rikke Lykke takker Benny Buchardt Andersen for hans indsats i Deas.

– Jeg vil gerne takke Benny Buchardt Andersen for hans store indsats med opbygningen af Deas Asset Management og et stærkt og ambitiøst team. Senest har han været del af det centrale team, der har realiseret vores indtræden på det nordiske marked med overtagelsen af Aberdeen Standard Investments nordiske ejendomsaktiviteter, siger Rikke Lykke.

Alene Deas Asset Management, der er et selvstændigt selskab i Deas, omfatter mere end 100 investeringsspecialister i Stockholm, Oslo, Bergen, Trondheim og Helsinki samt Aalborg, Aarhus og København.

I maj gæstede Mette Seifert ’Fredagsbar med Estate’, hvor hun fortalte om sin opfattelse af markedet netop nu og delte vin og champagne ud til både gæster og vært – se udsendelsen her.

Læs også Rikke Lykke bliver ny CEO i Deas

Læs også Rikke Lykke: Deas har mange muligheder for at udvikle sig

Her er Deas i dag
Deas Gruppen, der består af Deas A/S og Deas Asset Management A/S, er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik. Selskabet har mere end 900 ejendomsspecialister, der leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.

Deas har kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11 millioner kvm og en AuM, Asset under Management, på over 34 milliarder euro – over 250 milliarder kr. – i Norden. Deas Gruppen ejes af den europæiske kapitalfond Montagu Private Equity.

Læs også Opbrud i administrationsbranchen

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder