Kristina Olsen tiltræder til december som adm. direktør for Basecamp Student i Norden. Hun skifter fra en stilling som adm. direktør for Bonava i Norge. Foto: Bonava

Kristina Olsen bliver direktør for Basecamp Student i Norden

Basecamp Student Nordics får ny adm. direktør.

Det sker, når nuværende adm. direktør for Bonava i Norge, Kristina Olsen, til december tiltræder stillingen. Hun efterfølger Jesper Dam, der først på måneden stoppede efter 6,5 år på posten og har forladt Basecamp Group.

Basecamp Student har længe haft en ambition om at vækste porteføljen uden for Danmark. Og Kristina Olsen skal nu lede processen.

Skifter fra Bonava
Basecamp Student drifter i dag fire ejendomme i hovedstadsområdet og har to studieboligprojekter under udvikling i Aarhus og Malmø.

Jesper Dam

– Vi er meget begejstret over at få Kristina Olsen med i Basecamps ledelse med hendes erfaring med og viden om fast ejendom. Hendes lederevner er indlysende. Og vi tror, at hun vil være en afgørende driver i, at Basecamp Student når sine strategiske mål i områder, hvor Basecamp-lokationer er under udvikling. Vi ser frem til at byde Kristina velkommen om bord til december, siger COO Justin Hamer, Basecamp Student.

Kristina Olsen har været en del af ledelsen i Bonava de sidste 5 år og har over 25 års erfaring inden for ejendomsmarkedet, herunder 16 års erfaring i ledelsesroller på tværs af Norden.

– Jeg er meget stolt over at være en del af Bascamp. Jeg forelskede mig straks i forretningskonceptet sammen med dets forbløffende ejendomme i hele Europa. Jeg ser meget frem til at realisere de ambitiøse mål for Basecamp Nordics såvel som at bidrage til den samlede vækst i Basecamp Group, siger Kristina Olsen.

Læs også Ny direktør for Bonava i Danmark og Norge

Bonava på vej ud af Danmark
I slutningen af maj meddelte den svenske boligudviklingskoncern Bonava, som i 2016 blev udskilt fra udviklings- og entreprenørkoncernen NCC, at det danske selskab i løbet af de kommende to år vil afvikle alle sine aktiviteter i hovedstadsområdet og forlade det danske marked ’for at øge koncernens effektivitet og lønsomhed’.

I forbindelse med det varslede exit fra Danmark blev daværende produktionsdirektør Alexander Juel Rosentorn med virkning fra 1. juni forfremmet til adm. direktør i Bonava Danmark, mens daværende adm. direktør Kristina Olsen er fortsat som ansvarlig for Bonava i Norge.

Læs mere i Bonava giver op i Danmark og afvikler sine aktiviteter

Læs også Bonava på vej ud af Danmark må sluge underskud på 66 millioner kr.

I februar gæstede Kristina Olsen ’Fredagsbar med Estate’ – se udsendelsen her

 

Fakta: Basecamp Nordics projekter:

– Basecamp Nordics ejer og drifter p.t tre Basecamps i Danmark:

– Basecamp South på Amager tæt på DR Byen med i alt 350 studieboliger

– Basecamp Lyngby, byggeri med i alt 639 studieboliger

– Basecamp København med i alt 463 studieboliger centralt i byen

Udover de etablerede ejendomme driver Basecamp en ejendom med i alt 177 senge via en tredjepart på Frederiksberg og yderligere to Basecamps er under opførelse i Norden (begge åbner i 2023):

– Basecamp Aarhus i Katrinebjerg-området med 663 studieboliger

– Basecamp Malmø som den første svenske ejendom med i alt 590 boliger til studerende

 

Fakta: Basecamp Student i Polen og Tyskland:

– Tyskland: 263 studieboliger i Potsdam, 385 i Leipzig og 475 i Berlin

– Polen: 1.118 studieboliger på tværs af to ejendomme i Lodz samt 731 boliger under opførelse i Katowice

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia