Adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, Aarsleff. Foto: Aarsleff

Aarsleff opjusterer forventningerne

Per Aarsleff Holding A/S, selskabet bag landets største entreprenørvirksomhed, har netop offentliggjort regnskab for årets første tre kvartaler i 2020/21. Resultaterne betyder, at ledelsen opjusterer forventningerne til helåret.

Forventningerne til regnskabsåret 2020/21 opjusteres til et driftsresultat (ebit) i størrelsesordenen 625 millioner kr. mod tidligere forventet 600 millioner kr. Samtidig hæver ledelsen forventningerne til omsætningen til en vækst på cirka 8 procent mod tidligere cirka 7 procent.

I perioden 1. oktober 2020 til 30. juni 2021 er koncernomsætningen steget med 8,4 procent til 10.670 millioner kr. og et driftsresultat på 491 millioner kr. svarende til en ebit-margin på 4,6 procent.

Stigende balance og egenkapital
Aarsleff-koncernens balancesum var 9.242 millioner kr. per 30. juni 2021. Det svarer til en stigning på 647 millioner kr. i forhold til balancesummen ved regnskabsårets begyndelse.

I samme periode er egenkapitalen steget til 3.591 millioner kr. fra 3.311 millioner kr. eller 38,9 procent af den samlede balancesum.

Per Aarsleff Holding A/S ejer 100 procent af Per Aarsleff A/S med adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen. Bestyrelsesformand Ebbe Malte Iversen er forhenværende adm. direktør i entreprenørselskabet. Aarsleff har hovedkvarter i Viby J syd for Aarhus.

Læs også Danmarks største entreprenør får rekordoverskud – og forventer ny rekord

 

Seneste regnskaber for Aarsleff-koncernen

Kilde og tabel: Per Aarsleff Holding A/S’ rapport for 1. oktober 2020 til 30. juni 2021

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder