Det 37.440 kvm store boligprojekt Kobber Engen på Søndre Ringvej 27 i Kirkebjerg i Brøndby. Illustration: Arkitema

Capman finder mægler til milliardprojekt

Det bliver EDC Projekt, der skal stå for udlejning af Capmans kommende 463 boliger i byudviklingsområdet Kirkebjerg i Brøndbyvester. Det tidligere erhvervsområde i Glostrup Kommune skal over årene blive til en ny, levende bydel med lejligheder, rækkehuse og grønne arealer.

EDC Poul Erik Bech formidlede i september 2020 salget af Saint-Gobains grund i Brøndby til Casa, som er ved at opføre lejeboliger til Capman Real Estate. EDC Projekt har været med helt fra start for 10 år siden med at udvikle projektet og området, herunder et omfattende analysearbejde, to lokalplaner og en udviklingsplan for kommunen. Nu slutter ringen, da Capman har valgt EDC Poul Erik Bech til at udleje de 463 bæredygtige i DGNB Guld-boliger.

Capman Real Estate og Casa indgik for et år siden en aftale om det omfattende boligprojekt kaldet Kobber Engen på Søndre Ringvej 27 i Kirkebjerg i en handel til over 1 milliard kr.

Læs mere i Capman køber boligprojekt af Casa i milliardhandel på Vestegnen

– De 37.440 kvm begynder at tage rigtig fin form, og vi har netop holdt det traditionsrige rejsegilde. Kobber Engen er på i alt 463 boliger i fire boligkarréer med mange grønne arealer og et parkeringshus med plads til 390 biler. Lejlighederne, der alle får altan eller terrasse, varierer i størrelsen fra 1-5 værelser på 60-112 kvm.

– Med Casa blev vi hurtigt enige om, at projektet skulle bygges i DGNB Guld-standard, da bæredygtighed i dag er en nødvendighed for langsigtede investeringer, siger Investment Director Robert Feldt, Capman Real Estate.

De første beboere kan flytte ind i Kobber Engen-lejlighederne i foråret 2022, hvor første del tages i brug, mens sidste del af byggeriet afleveres i starten af 2023.

Boligprojektet er tegnet af Arkitema.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder