Senior Investment Manager Brian Rathje, Roof Management. Foto: Roof Management

Roof Management forstærker sig til en ’ikke nem opgave’

Asset management-selskabet Roof Management, som blev udskilt fra det københavnske udviklingsselskab Gefion Group i juli 2020 efter etableringen i 2017 under navnet Gefion Investorsalg, har ansat Brian Rathje som Senior Investment Manager.

Han sad indtil i sommer i en tilsvarende stilling hos den svenske investor Heimstaden.

Hos Roof Management får Brian Rathje ansvaret for at finde og udvælge de bedste investeringscases til selskabets ejendomsportefølje. Roof Management har aktuelt ejendomme for cirka 1 milliard kr. under forvaltning.

– Jeg er utrolig stolt af at have fået Brian Rathje med på Roofs vækstrejse. Jeg har enormt stor respekt for hans høje faglighed, integritet og øje for gode investeringscases. Det er ikke en nem opgave, jeg sætter ham på, men jeg er slet ikke i tvivl om, at vi med Brians kræfter på holdet kan løfte Roof til nye højder, siger adm. direktør og partner Camilla Dalum, Roof Management.

Efter flere år med fokus på udvalgte europæiske markeder for Heimstaden glæder Brian Rathje sig til at blive en del af Roof Management-holdet.

– Det bliver spændende at være med til at bidrage til hele projektet omkring Ownrs, som er en ny investeringsplatform, Roof lancerer til efteråret, siger han.

Brian Rathje er cand.merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School, CBS, og har de sidste 20 år været en del af den finansielle branche, herunder de sidste 10 år i krydsfeltet mellem fast ejendom, finansiering og investeringer. Inden tiden i Heimstaden fra maj 2019 til maj 2021 var Brian Rathje ansat som Senior Associate i Catella Corporate Finance fra 2021 til 2019.

Læs om Roof Managements 2020-resultater, vækststrategi og nye ejerkreds i:

Roof Management rammer forvaltningsvolumen på 1 milliard kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder