PFA’s godt 55.000 kvm store udviklingsprojekt Nordø - tidligere med projektnavnet Redmolen - i Københavns Nordhavn. Kontorbygningen Spidsen ses på spidsen. Illustration: Imagix ved Anders Peter Amsnæs

PFA’s kontorbyggeri Spidsen i Nordhavn fuldt udlejet to år før åbning

Energiinfrastrukturvirksomheden Copenhagen Infrastructure Partners, CIP, har netop underskrevet en lejeaftale med PFA i forbindelse med pensionsinvestorens kommende kontorhus Spidsen i Københavns Nordhavn.

CIP flytter – sammen med advokatfirmaet Bech-Bruun – i 2023 ind i PFA’s prestigebyggeri, som nu er fuldt udlejet to år, før det står færdigt.

I efteråret 2020 meddelte PFA, at Bech-Bruun flytter ind i det runde kontorhus tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe.

Læs mere i Advokatfirma får nyt domicil i Nordhavn – skifter ATP ud med PFA

– Vi er i PFA utrolig stolte af, at endnu en prominent lejer har valgt at flytte deres virksomhed til Nordø. Det er ret unikt, at vi kan melde næsten udsolgt to år før indflytning på et projekt på mere end 55.000 kvm.

– Udover Spidsen har vi i PFA bygget et andet kontorhus og 115 lejligheder på Nordø, og her har vi blot 4.000 kvm kontorer og cirka 50 lejligheder tilbage. Det er gået over alt forventning, siger Mikael Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA.

Spidsen er cirka 26.000 kvm stor, hvoraf Bech-Bruun lejer cirka halvdelen. Kontorhuset kan rumme op mod 1.000 medarbejdere.

Hele PFA’s 2,6 milliarder kr. store Nordø-projekt, der omfatter private boliger, hotelværelser og kontorejendomme, er på godt 55.000 kvm.

Læs også PFA’s afkast mere end halveret i 2020

Kontorhuset Spidsen er cirka 26.000 kvm stort. Illustration: Imagix ved Anders Peter Amsnæs

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder