Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan

Jeudan tilfreds med halvårsresultat – portefølje runder 28 milliarder kr.

Jeudan har netop offentliggjort halvårsrapport for 1. halvår 2021, der har budt på et ’tilfredsstillende’ resultat.

Sådan lyder det fra Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed med investeringsejendomme for 28,3 milliarder kr.

Omsætningen er steget med 5 procent til 772 millioner kr., mens resultatet før kurs- og værdireguleringer (ebvat) er faldet en spids til 378 millioner kr. fra 379 millioner kr.

Alt i alt lander Jeudans resultat før skat for 1. halvår 2021 på 1.149 millioner kr. mod 30 millioner kr. i samme periode i fjor, hvor coronarestriktioner for alvor lammede Danmark. I dag er situationen markant bedre, hvorfor selskabet har foretaget positive kurs- og værdireguleringer på 770 millioner kr. mod negative kursreguleringer på 30 millioner kr. i 1. halvår 2020.

Tilfreds
– Vi kan præsentere et regnskab for de første 6 måneder af 2021 med et tilfredsstillende driftsresultat. Det vidner om at vores forretningsmodel og vores bestræbelser på at have en tæt dialog med kunderne fortsat er den rigtige tilgang, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan, og fortsætter:

– Det er tilfredsstillende at konstatere, at vores mangeårige fokus på at imødekomme kundernes efterspørgsel efter velbeliggende lokaler, attraktive lejevilkår og en samarbejdspartner snarere end blot en udlejer fortsat kaster gode resultater af sig. Det udtrykt ved en høj udlejningsprocent på 97,8, en bruttoudlejning på 125 millioner kr. svarende til 70.000 kvm og en nettoudlejning på 61 millioner kr. for 1. halvår 2021, der svarer til en tredobling sammenlignet med hele 2020.

Jeudans udlejningsprocent i København er steget til 97,8 fra 94,9 ved årsskiftet.

Forventninger til 2021
Ledelsen i selskabet forventer fortsat et resultat før kurs- og værdireguleringer (ebvat) for 2021 i niveauet 735-780 millioner kr. mod de opnåede 733 millioner kr. i 2020 på baggrund af en omsætning på 1,6-1,7 milliard kr. mod1.534 millioner kr. i fjor.

Jeudan A/S havde på balancedagen 30. juni 2021 aktiver for i alt 28,6 milliarder kr. mod 27,4 milliarder kr. året før, mens egenkapitalen er steget til 7,9 milliarder kr. fra 7,4 milliarder kr. 30. juni 2020.

Læs om Jeudans 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Jeudan stagnerer – milliardoverskud halveret

 

Seneste regnskaber – Jeudan

Kilde og tabel: Jeudan A/S’ rapport for 1. halvår 2021

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje