Foto: Danske Bank

Danske Bank opsiger 55.000 kvm kontor i København

Coronakrisen har åbnet Danske Banks øjne for, at flere af koncernens kontorer ikke bruges optimalt. Derfor har banken valgt at opsige cirka 25 procent af sit samlede kontorareal i Storkøbenhavn svarende til 55.000 kvm lejemål ud af bankens i alt 220.000 kvm i området.

Det skriver dagbladet Børsen.

– Covid-19 har fået os til at tænke anderledes og optimere måden, vi arbejder på. Jeg er en af dem, som var lidt imod at arbejde hjemme i starten, men fordelene har bare vist sig at overtrumfe den faste plads på kontoret, siger ejendomsdirektør Taid Qazi, Danske Bank, til Børsen.

Han fortæller, at bankens planer om mindre kontorareal spirede før Corona, men at pandemien har accelereret beslutningen.

Fordelt over hele Danmark har Danske Bank et samlet kontorareal på cirka 400.000 kvm.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder