Fælledkarréen består af 87 nye, bæredygtige boliger i Ørestad Syd. Illustration: AG Gruppen

Nrep og AG Gruppen skal bygge 87 boliger i Ørestad

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep og projektudviklingskoncernen AG Gruppen skal sammen bygge projektet Fælledkarréen, som består af 87 bæredygtige boliger, som er præcertificeret til DGNB Guld, og som skal stå klar i 1. halvår af 2022. Boligerne bliver mellem et og fire værelser, oplyser parterne.

– Der er tale om et attraktivt projekt for os som følge af blandet andet kvaliteten i byggeriet, bæredygtigheden og beliggenheden. Vi kender Ørestad Syd godt, og vi har flere investeringer i området. Det er en bydel, vi ser meget positivt på, siger Investment Director Jakob Flymer, Nrep.

Nrep og AG Gruppen har sammen opført over 1.000 boliger i København og har gang i byggeriet af 400 mere i Sydhavn.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen