Stefan Søndergaard er ny Senior Commercial Real Estate Advisor hos Colliers i København. Foto: Colliers

Colliers opruster på investeringsfronten

Colliers har ansat 34-årige Stefan Søndergaard som Senior Commercial Real Estate Advisor for at styrke virksomheden på investeringsfronten. Han kommer til at referere til partner og direktør i Colliers København, Peter Lassen.

Det skriver Colliers i en pressemeddelelse.

– Vi ønsker generelt at gøre mere for det brede investeringsmarked for de københavnske ejendomme og disses ejendomsinvestorer. Colliers er meget stærke på det strukturerede investeringsmarked, og denne markedsposition ønsker vi også at indtage på investeringssegmentet lige under Capital Markets. Det glæder mig derfor, at vi kan byde Stefan Søndergaard velkommen, da han udover brancheerfaring og netværk har gode personlige værdier, som kendetegner kulturen blandt kollegaerne på kontoret i København, udtaler Peter Lassen i meddelelsen.

Stefan Søndergaard startede i Colliers d. 1. juli og arbejdede før som erhvervsmægler hos den københavnske erhvervsmægler Stad Erhverv.

Det er ambitionen, at der skal ansættes 10 til investeringsafdelingen, som skal rådgive ejendomsinvestorer i København.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder