10 dage tilbage til at stemme

25 forbilleder er nomineret til årets Ejendomspriser, der bliver uddelt den 2. september om aftenen på Ejendomsdagene. Der er allerede godt 2.000, der har stemt, men i flere kategorier ligger stemmerne meget – ja nærmest uhyggelig tæt, – så skynd dig at stemme.

Afstemningen lukker 20. august.

Du kan se de fem nominerede i de fem kategorier her, og du kan stemme her

Årets projekt

Årets transaktion

Årets profil

Årets velkomst

Estate Media Prisen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen