Cathrine Heiberg.
Cathrine Heiberg. Foto: Afry

Ingeniørfirma henter ny Director til nordisk kontor

Ingeniør og rådgivningsvirksomheden Flour åbner et kontor i København, som skal dække alle de nordiske lande, og i den forbindelse har virksomheden ansat Cathrine Heiberg, som før var Section Manager i ingeniørfirmaet Afry. Hun startede 1. august.

Det skriver hun på Linkedin.

Netop åbningen af det nye kontor er en vigtig grund til ansættelsen.

– Min nye rolle vil være at lede kontoret som Nordic Technology Hub Director. En meget spændende rolle, som jeg er meget stolt over at blive udnævnt til af Flours øverste ledelse, skriver hun på Linkedin.

Hun skriver, at de næste måneder vil gå med at lære den nye arbejdsplads at kende. Derudover takker hun Afry for nogle gode lærerige år.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder