Biblioteksparken -projektet ved Mølleparken i det centrale Aarhus

Fynsk ejendomskoncern rammer millionunderskud for 2020

Et forsinket ejendomsprojekt i Aarhus har skabt økonomiske problemer for den fynske ejendomskoncern Baun Helios Holding, som har sit hovedkvarter i Aarup på Vestfyn, skriver Fyens Stiftstidende.

Selskabet, som arbejder med udvikling af byggerier med henblik på videresalg, opnår således et 2020-resultat før skat på minus 20 millioner kr., mens resultatet i 2019 var et overskud før skat på 15,5 millioner kr.

Ifølge ledelsesberetningen skyldes underskuddet i høj grad salget af Biblioteksparken A/S i Aarhus, hvor en lejer måtte springe fra grundet corona, hvilket første til tabt indtægt og forsinkelse, skriver mediet.

Dog har ejendomskoncernen sammen med Heimstaden opnået byggerettighederne til 155 ejerlejligheder og to erhvervslejemål fordelt på 12.900 kvm i Høje-Taastrup, skriver Fyens Stiftstidende.

Baun Helios’ ledelse har ikke ønsket at kommentere regnskabet, skriver det fynske medie.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder