Foto: Shutterstock

Overblik: Nye tinglyste ejendomshandler

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie Estate Media bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listen er tilgængelig for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet ejendomme og grunde til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores nævnte kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

 

Dagens handelsoverblik

Æblehaven 9, 9800 Hjørring (26.000.000 DKK)
Køber DDC 2006 ApS
Sælger Hjørring Ejendomsselskab A/S
Falstersgade 40, 8000 Aarhus C (12.750.000 DKK)
Køber Origo Systems ApS
Sælger FINN AARSLEV EJENDOMME A/S
Korskrovej 10, 6705 Esbjerg Ø (10.900.000 DKK)
Køber DCC Energi Retail A/S
Sælger TCB PROPERTIES ApS

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder