Foto: Shutterstock

Optaget på konstruktøruddannelsen slår rekord

Byggebranchen kan se frem til mere arbejdskraft i fremtiden, da uddannelsen som bygningskonstruktør har slået sin egen rekord med 1.491 optagne i 2021, hvilket er 9 procent højere end i 2020, skriver Konstruktørforeningen på sin hjemmeside.

I forhold til antallet af ansøgere var der 1.782 søgte, som søgte ind på studiet, og det er 12 procent højere end sidste år og er derved også ny rekord. Uddannelsen ligger nummer 14 over landets mest søgte.

– Det glæder mig, at konstruktøruddannelsen er blevet så populær, at endnu flere studerende i forhold til rekorden sidste år er blevet optaget. Det viser et udbredt kendskab og en anerkendelse af vores uddannelse, hvilket er særligt vigtigt netop nu, da der med den grønne omstilling mod et klimaneutralt samfund i 2050 bliver brug for mange konstruktører i byggeriet, siger Kristen Nielsen, formand i Konstruktørforeningen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder