Kalundborg by. Foto: Kalundborg Kommune

Proces om ejendomssalg i Kalundborg er sendt til Ankestyrelsen

Kalundborg Kommune har i maj 2020 solgt ejendomme i Kalundborg midtby til AP Pension, og i oktober samme år godkendte kommunalbestyrelsen en lokalplan. I begge tilfælde var der tale om lukkede punkter på dagsordenen, hvilket har fået kommunalbestyrelsesmedlem Niels Erik Danielsen (Ø) til at kontakte Ankestyrelsen, da han ikke mener, at der var grund til, at møderne var lukkede, og derfor ønsker at sikre sig, at ingen regler er brudt.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Borgmester i Kalundborg Kommune, Martin Damm (V), afviser dog kritikken, og fortæller, at det er kørt efter reglerne.

– Køb og salg af ejendom er altid lukkede punkter på en dagsorden i kommunalbestyrelsen. Det står i Styrelsesloven. Så kan man ikke bare gøre det åbent i en særlig sag, siger Martin Damm til Sjællandske Nyheder.

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder