Ejendomspriserne 2021: Fem kæmper om Årets velkomst – giv din stemme

For 10. år i træk uddeler Estate Media den 2. september priser til en række profiler i ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt.

Som optakt til prisuddelingen zoomer redaktionen denne gang ind på de nominerede til ’Årets velkomst’. Frem til og med fredag den 20. august kan du nå at afgive din stemme på de nominerede til Ejendomspriserne, som er delt op i fem kategorier – Årets projekt, Årets transaktion, Årets profil, Årets velkomst og hovedprisen: Estate Media Prisen.

 

Ejendomsprisen – Årets velkomst

Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på forbilledlig vis.

 

Resights

Flere startups har fået vind i sejlene i forlængelse af nedlukningen og den følgende digitalisering. En af dem er Resights, der på kort tid har skabt en innovativ formidlingsplatform, der filtrerer 2,5 millioner ejendomme.

– Ejendoms- og byggebranchen har længe haft et ry for at være lidt støvet, men med Resights rykker vi branchen tættere på at tage datadrevne beslutninger og effektivisere processer, lyder det i nomineringen.

 

Sustainable Law


Det er ikke alle, der forstår, at en af landets topadvokater på ejendomsområdet valgte at træde ud af sin komfortable partnerrolle for at skabe et nyt advokatfirma med fokus på større økonomisk deling og bedre plads til en fleksibel hverdag.

Uden at gå på kompromis med ambitionerne stiftede Merete Larsen advokatfirmaet Sustainable Law i foråret 2021 og har formået at fortsætte sin forretning med en række nye, unge ambitiøse advokater.

 

Home.Earth

Home.Earth vil vise en ny vej frem for ejendomsbranchen, der tydeliggør, hvordan branchen kan være med til at løse nogle af de største udfordringer vores samfund står overfor på en skalerbar måde – fra klimakrisen til manglen på betalbare boliger.

På et halvt år er projektet gået fra en spæd idé til et erfarent internationalt team på 18 ledere inden for ejendomsudvikling, investment management, ejendomsdrift, bæredygtighed og teknologi, og Home.Earth forventer at gå i gang med at bygge første projekt på 12.000 kvm inden for de næste 6 måneder.

 

Coop Ejendomme

Fra at have lejet sig ind hos andre, har Coop med en helt ny strategi meldt sig som aktiv i ejendomsbranchen igen. Koncernen har i 2019 og 2020 investeret over 1,5 milliard kr. i ejendomme og købt markante ejendomme som distributionscentret i Odense og Nørrebrogade 155 i København, hvor Kvickly har til huse.

I 2022 begynder byggeriet af det største ejendomsprojekt, nemlig etablering af Coop Byen, en ny bæredygtig bydel, hvor der skal bygges boliger med plads til 4.500 indbyggere og en Superbrugsen. Coop Byen er placeret ved Coops hovedsæde i Albertslund.

 

Jernbanebyen – et helt nyt kvarter

Freja Ejendomme og DSB Ejendomsudvikling har i 2020/21 gennemført en omfattende arkitektkonkurrence med henblik på at finde den helt rigtige helhedsplan for den kommende bydel i København.

Med helhedsplanen tegner der sig konturerne af et byudviklingsprojekt, der i mange år fremover vil fremstå som et forbillede for lignende projekter. Som et ekstra, nyskabende element er udviklingsprocessen foregået i en åben dialog med store og små interessenter ved brug af interessentdialoger, visionsfølgegrupper, åbne idékonkurrencer, bydelsvandringer m.m.

 

Hvis du ikke allerede har stemt på din favorit til Årets velkomst, kan du stemme på den og de nominerede i de fire andre kategorier i forbindelse med Ejendomspriserne 2021. Stem via linket her

Du kan kun stemme én gang – god fornøjelse!

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau