Ejendomspriserne 2021: Fem kæmper om Årets profil – giv din stemme

For 10. år i træk uddeler Estate Media den 2. september priser til en række profiler i ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt.

Som optakt til prisuddelingen zoomer redaktionen denne gang ind på de nominerede til ’Årets transaktion’. Frem til og med fredag den 20. august kan du nå at afgive din stemme på de nominerede til Ejendomspriserne, som er delt op i fem kategorier – Årets projekt, Årets transaktion, Årets profil, Årets velkomst og hovedprisen: Estate Media Prisen.

 

Ejendomsprisen – Årets profil

Prisen går til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets profil har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

 

Tonny Nielsen

Tonny Nielsen kom fra en position som en af de højst placerede danskere i en international ejendomsvirksomhed, da han i 2016 startede Fokus Asset Management.

Med den internationale erfaring i bagagen er det måske ikke overraskende, at han nu er på vej til at skabe en nordisk asset manager. For at få musklerne til det solgte han og Morten Madsen i foråret 2021 70 procent af Fokus Asset Management til den franske kapitalforvalter Blackfin Capital Partners med det mål at ekspandere til at blive et nordisk asset management-selskab.

 

Erik Andresen

Nordicals er under Erik Andresens ledelse blevet Danmarks mest udbredte erhvervsmægler med 23 forretninger over hele landet med en overordnet ledelse, en bestyrelse og en ejerkreds bestående af 32 partnere.

Efter et vellykket navneskifte i 2019 fra Nybolig Erhverv til Nordicals er målet at fastholde en landsdækkende, danskbaseret erhvervsmæglerforretning med globalt udsyn, og Erik Andresen følger strategien ved i efteråret at stå i spidsen for etablering af en regionsopdelt storkundeorganisation i Nordicals.

 

Trine Wagner

Trine Wagner er adm. direktør i Wagner Ejendomme, der har 43 ejendomme i Nordjylland. Hun formår at drive familiekoncernens ejendomsselskab med stigende både top- og bundlinje og ejendomme for godt 1,3 milliard kr.

Hun er i tæt kontakt med sine ejendomme, men deltager også i en række fora, hvor hun italesætter branchens udfordringer og muligheder via både lokalt og nationalt via poster i blandt andet bestyrelsen for Ejendomdanmark.

 

Dan Stubbergaard

Der bliver talt om en ’Cobificering’ i København i øjeblikket. Arkitektfirmaet Cobe har formået at vinde flere markante helhedsplaner i de seneste år og er på flere måder nyskabende i byernes og især Københavns udvikling.

Cobe er især kendt for at vinde masterplanen for udviklingen af Nordhavn, hvor selskabet selv har kontor og efterfølgende har tegnet The Silo, spidsen af Redmolen, Kronløbsøen og Papirøen, mens stifter Dan Stubbergaard har sikret fremtidens aftryk med senest at vinde helhedsplanen for Københavns nye bydel Jernbanebyen.

 

Olav de Linde med familie

Olav de Linde har gennem en menneskealder været med til at forme Aarhus. Nu gør han det igen med et bemærkelsesværdigt højhus, der har skabt debat i det ellers danske højhusmekka; hjembyen Aarhus.

Olav de Linde og resten af selskabet formår at holde en sober, men også en aktiv dialog med byen om dens udvikling. Han er sammen med medejerne – hans tre børn – nomineret for sit markante og bevidste bidrag til Aarhus’ udvikling.

 

Hvis du ikke allerede har stemt på din favorit til Årets profil, kan du stemme på den og de nominerede i de fire andre kategorier i forbindelse med Ejendomspriserne 2021. Stem via linket her

Du kan kun stemme én gang – god fornøjelse!

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau