Foto: Jill Wellington/Pixabay

Rigtig god sommer – Estate Medias nyhedsflow fortsætter

Det går jo egentlig meget godt! Typisk dansk vending. Men sandheden er i øjeblikket, at det gør det faktisk.

Ejendomsbranchen har klaret sig fantastisk gennem Corona med kun let faldende transaktionsvolumen, og hvis man ser bort fra de hårdest ramte sektorer som hoteller og i nogen grad butikker, så ser det samlet set også ud til, at branchen økonomisk er kommet godt igennem det hele. Oven i købet er der sket flere gode ting.

Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde, og branchen blev lynhurtigt digitaliseret, og det har som sideeffekt været med til at give diverse PropTech-løsninger vind i sejlene.

Den “manglende” forretningsnedgang har gjort, at den grønne omstilling er kørt videre, og den har måske endda fået ekstra vind i sejlene, fordi der har været mulighed for at fokusere på optimering og tænke over fremtidens vigtigste mål, når nu al netværk og fysiske møder har været skåret væk.

Til gengæld er al fnulleret også skåret væk. Der hvor man mødes med andre og trykprøver nye ideer, tilfældigt hører, hvad andre gør og løfter sine egne ideer, når man hører om andres oplevelser. Der har vi lige allesammen 1,5 år, der skal indhentes, hvis vi ikke på sigt skal stirre ind i et videnstab.

På Estate Media oplevede vi det på Boligdagene ultimo juni, hvor netværket var i centrum. Og vi har oplevet det på årets vigtigste ejendomskonference gennem 10 år, Ejendomsdagene, hvor vi samler branchen, og hvor der faktisk har været udsolgt og venteliste gennem flere måneder nu til Ejendomsdagene den 2.-3. september.

Det bliver fantastisk, og det bliver endnu mere fantastisk, hvis vi formår at forene den produktivitet, klarsynethed og fokus som Corona-tiden har lært os med også at netværke og få alle de uformelle indtryk og faglige diskussioner, som er med til at udvikle branchen, integreret i vores hverdag igen.

Derfor bliver det også et rigtig travlt efterår. Så nyd friheden og sommeren og saml kræfter. For det går jo egentlig meget godt!

Så lad os booste alt det gode ejendomsbranchen har bidraget med til at få samfundet til at køre under Corona og bygge videre på det, når vi alle sammen møder fornyede ind efter sommerferien!

Estate Media fortsætter som altid vores nyhedsdækning henover sommeren.

Rigtig god sommer!

Læs alle udgaver af Redaktørens blog her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue