Enemærke & Petersen. Foto: Jonathan Weimar

Enemærke & Petersen vinder milliardopgave

MT Højgaard Holdings forretningsenhed Enemærke & Petersen har netop vundet hovedentreprisen på renovering af boligbebyggelsen Galgebakken i Albertslund.

Opgaven har en samlet værdi på 1,1 milliard kr. over knap fire år.

Det oplyser Bo-Vest, som administrerer omkring 15.000 boliger på Københavns Vestegn og i København på vegne af en række boligorganisationer, herunder Bo-Vita.

Opgaven er Enemærke & Petersens hidtil største renoveringsopgave.

Galgebakken er opført i 1972-1974 og rummer cirka 700 lejemål fordelt på supplementsrum, rækkehuse og gårdhuse på henholdsvis 1, 2, 3, 4 og 5 værelser. Renoveringen udføres ifølge en helhedsplan, som er udarbejdet med støtte fra Landsbyggefonden.

– Vi glæder os til at være med at sikre sunde og fremtidssikrede boliger og fællesarealer, så Galgebakken fortsat kan være et velfungerende og attraktivt boligområde. Opgaven bekræfter den solide efterspørgsel på modernisering og energisikring af almene boliger – et område, hvor vi og vores søstervirksomhed MT Højgaard Danmark har stærke kompetencer, siger adm. direktør Henrik Mielke, Enemærke & Petersen.

Renoveringen indledes i november 2021 og udføres etapevis. Renoveringen ventes afsluttet i 2025.

Milliardopgaven ændrer ikke MT Højgaard Holdings forventninger til 2021, hvor koncernen fortsat venter en omsætning på 6,8 milliarder kr. og et driftsresultat på 160 millioner kr. før særlige poster og særlige afskrivninger.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen