Odins Brygge (markeret på billedet) ligger ved havnebadet i Odenses inderhavn ved krydset Toldbodgade og Havnegade. Den flade bygning er Rema 1000, Aldi og parkeringshus. Resten er boliger og mindre erhverv/restauranter med boldbane og opholdsareal foran. Foto: Innovater

Fynsk investor køber Odense-projekt i trecifret millionhandel

Selfinvest, der er ejet af den fynske erhvervsmand og investor Torben Østergaard-Nielsen og familie, har købt Odins Brygge i Odense Havn.

Det oplyser den Aarhus-baserede ejendomsudvikler Innovater, der sælger byudviklingsprojektet for ’et større trecifret millionbeløb’.

Projektet består af over 14.000 kvm med udsigtsboliger, butikslokaler, restaurant, to dagligvarebutikker og et parkeringshus.

Blandt danmarks allerrigeste
Den nye ejer af Odins Brygge, Selfinvest, er en privatejet dansk virksomhed, som blandt andet også ejer United Shipping & Trading Company (USTC), som er repræsenteret i mere end 30 lande via koncernens aktiviteter inden for olie og energi, shipping og logistik, rederi, risk management og it.

– Vi har med afsæt i en opdateret strategi store ambitioner inden for blandt andet ejendomme. Og da vi har en forventning om, at området omkring havnen fortsætter sin positive udvikling, passer denne ejendom perfekt ind i vores plan om at vækste vores samlede portefølje af investeringsejendomme, siger adm. direktør Mikkel Hammershøj, Selfinvest.

Berlingskes liste over Danmarks 100 rigeste i 2020 var familien Østergaard-Nielsen med Selfinvest god for 22,2 milliarder kr. Den gav familien en plads som nummer 6 på listen.

Læs også Torben Østergaard-Nielsen vil investere en halv milliard kr. i nyt bydelsprojekt i Middelfart

Projektet
Hos Innovater glæder adm. direktør, hovedaktionær og medstifter Morten Lykke sig over endnu et frasalg.

– Vi er utrolig stolte af at kunne sælge Odins Brygge til en så seriøs og solid investor som Selfinvest. Salget har været præget af høj professionalisme, hvor alle parter har kunnet se mulighederne i Odense Havn som en levende bydel, siger Morten Lykke.

Odins Brygge ligger ved havnebadet i inderhavnen ved krydset Toldbodgade og Havnegade. Projektet består af syv arkitekttegnede etageejendomme i varierende højder. Bygningerne rummer 82 lejligheder i størrelsesordenen 1-3-værelses med restaurant og butikslokaler i stueetagerne. Derudover flytter både Aldi og Rema 1000 ind i en nyopført naboejendom som de første dagligvarebutikker i området, og der kommer et parkeringshus med plads til over 300 biler.

Projektet er tegnet af Sweco Architects.

Innovater oplyser, at 80 procent af boligerne er udlejede. De første beboere flytter ind 1. september, hvor Selfinvest overtager Odins Brygge.

Har også lige solgt Tingbjerg-projekt
Innovaters salg af Odins Brygge i Odense annonceres få dage efter, at selskabet meddelte salg af et 17.200 kvm stort projekt med blandt andet 178 lejligheder. Det var i boligområdet Tingbjerg nordvest for København. Her stod den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep bag opkøbet.

Læs mere i Nrep køber yderligere 17.200 kvm boliger og butikker i Tingbjerg

Læs også Overskud i Innovater runder 20 millioner kr. i 2020 – sigter mod nyt, solidt år

 

Fakta: Selfinvest

– Selfinvest er familien Østergaard-Nielsens family office, der forvalter familiens aktiver og formue

– Selskabet blev etableret i 2015 og har gennem årene fortsat sin positive udvikling som holding- og investeringsselskab og har styrket investeringsplatformen, så den i dag er bredt funderet og forankrer det aktive ejerskab af koncernen United Shipping & Trading Company (USTC)

 

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder