Ny podcast: Kom tæt på Casa-salg og Nreps sats på Tingbjerg

Sommerferie eller ej – det er altid værd at lytte til Estate Medias podcastformat Kamilla & Kompagni, hvor chefredaktør Kamilla Sevel i denne sommerudgave ser nærmere på to aktuelle emner.

Første emne handler om udviklings- og entreprenørselskabet Casa A/S’ salg til en paneuropæisk ejendomsfond ledet af den tyske kapitalfond ActivumSG Capital Management, som – når handlen er gået i gennem i løbet af juli – bliver ny eneejer af Casa med hovedkontor i Horsens og kontor i København. Torben Modvig, der i februar 2019 tiltrådte som adm. direktør efter medstifter Michael Mortensen, giver indsigt i baggrunden for salget.

Læs mere i Tysk kapitalfond køber Casa i milliardhandel

I anden halvdel af Kamilla & Kompagni giver byudviklingsdirektør Jens Kramer Mikkelsen, Nrep, indsigt i den nordiske ejendomsudvikler og -investors unikke model for udvikling i boligområdet Tingbjerg nordvest for København.

Læs mere i Nrep køber yderligere 17.200 kvm boliger og butikker i Tingbjerg

Læs også Enorm interesse for usædvanlig salgsproces af rækkehuse i Tingbjerg

 

Hør podcasten her

God sommerlytning!

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder