Store Torv-projektet i boligområdet Tingbjerg nordvest for København er tegnet af arkitektfirmaet Erik

Nrep køber yderligere 17.200 kvm boliger og butikker i Tingbjerg

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København har indgået en større handel med den Aarhus-baserede ejendomsudvikler Innovater.

Det drejer sig om køb af 17.200 kvm bestående af 178 lejligheder, hvoraf de 25 efter planen er en del af et seniorbofællesskab, 5 butikker og et 1.000 kvm stort Coop 365-supermarked.

Boligerne og butikkerne, som bliver opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld, på Store Torv i boligområdet Tingbjerg nordvest for København overtager Nrep ved årsskiftet 2022/23.

Det oplyser Nrep og Innovater uden at komme nærmere ind på transaktionssummen.

– Sammen med de almene boligselskaber og kommunen er vi stærkt optaget af at udvikle Tingbjerg til en blandet bydel centreret omkring gode forhold for børn og deres familier i åbne og grønne omgivelser, der appellerer til fællesskaber. Præcist som området i sin tid var tænkt af arkitekten Steen Eiler Rasmussen. Denne bebyggelse passer på alle måder, ikke mindst i forhold til bæredygtighed og design til de visioner, der er for området, siger byudviklingsdirektør Jens Kramer Mikkelsen, Nrep.

Mahad Farad, udviklingschef i Innovater, er selvsagt også tilfreds med handlen:

– I nu 7 år har vi sammen med Tingbjerg Byudvikling, der drives af de almene selskaber Fsb og SAB, arbejdet med realiseringen af byudviklingsstrategien lagt af boligselskaberne og Københavns Kommune i et af de mest konstruktive samarbejder, vi nogensinde har haft. Vi er stolte af at være valgt som samarbejdspartner af de almene selskaber i Tingbjerg og ser frem til at aflevere de nye bebyggelser omkring Store Torv, hvor vi omdanner det eksisterende butikstorv til nye boliger, nye butikker, nye boformer og et nyt alment plejehjem.

– I den forbindelse glæder det os også, at vi i Nrep har fundet en køber, hvis vision for området og de nye bebyggelser er forenelige med vores egne, siger Mahad Farad.

Innovater er anført af adm. direktør, hovedaktionær og medstifter Morten Lykke.

Læs også Overskud i Innovater runder 20 millioner kr. i 2020 – sigter mod nyt, solidt år

Læs også Enorm interesse for usædvanlig salgsproces af rækkehuse i Tingbjerg

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder