København. Foto: Shutterstock

Newsec Advisory ansætter Associate Director

Karin Hovmand Eriksen er ny Associate Director i Newsec Advisorys salg- og udlejningsafdeling i København.

Siden 2002 har hun specialiseret sig inden for blandt andet ejendomsudvikling, ejendomsadministration, forhandling af købsaftaler og lejekontrakter.

Karin Hovmand Eriksen

Karin Hovmand Eriksen tiltræder sin nye rolle som Associate Director i Newsec Advisory den 1. juli efter at have været ansat på konsulentbasis siden den 1. april.

– Karin Hovmand Eriksen er meget kompetent og dedikeret, og med sin store ekspertise og solide erfaring inden for ejendomsbranchen vil hun være en glimrende tilføjelse til vores virksomhed i forhold til yderligere at styrke vores salgs- og udlejningsafdeling, siger adm. direktør og seniorpartner Morten Jensen, Newsec Advisory i Danmark.

Karin Hovmand Eriksen kommer senest fra en stilling som kundechef i Jeudan, og før det var hun fra 2017 til 2019 Fund Manager i Fokus Asset Management. Tidligere har hun blandt andet været ejendomschef i Stark Group i 15 år.

– Jeg ser frem til at kunne bidrage med min erfaring og til at samarbejde med teams på tværs af alle forretningsområder, siger Karin Hovmand Eriksen.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder