De fem vindere i 2020 på scenen – fra venstre: Rubik Properties repræsenteret ved Jacob Smergel-Krog, Thylander Gruppen repræsenteret ved Kristian Krogh, Nrep repræsenteret ved Rasmus Nørgaard, Villa Copenhagen repræsenteret ved Henrik Qvist Jensen og Ulrik Jonas Jessen samt Kenneth Horst Hansen. Foto: Claus Sall/TT Film

Sidste chance for indstilling til årets Ejendomspriser

Hvem skal stolt stå på scenen og modtage årets ejendomspris den 2. september? Det har nu en sidste chance for at være til at afgøre.

Vi har brug for din nominering nu. Hvem fortjener at få prisen i 2021? Er der nogen, der har gjort noget særligt, så skriv til os nu og nominér din kandidat.

Sidste chance for at nominere dine kandidater til de fem priser er mandag den 28. juni – send en mail til [email protected]. Alle forslag behandles fortroligt.

Mere end 3.000 er hvert år inde at stemme på, hvem der skal have Ejendomsprisen. Og nu er der ikke lang tid til, at årets vindere skal findes.

Priserne blev indstiftet i 2012 af Estate Media og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige i bygge- og ejendomsbranchen. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement i ejendomsbranchen og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel.

Frem til den 28. juni er det muligt at nominere i følgende kategorier:

Projektprisen
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2020/2021. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

Transaktionsprisen
Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler, men kan også være køber eller sælger, og der kan både være tale om en ejendomstransaktion eller en transaktion i branchen.

Årets profil-prisen
Prisen går til en aktør i branchen, der tydeligt og personligt har gjort en ekstra indsats. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

Velkomstprisen
Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

Estate Media Prisen
I forbindelse med, at den samlede prisuddeling i 2020 skiftede navn til Ejendomsprisen, er den største pris nu Estate Media Prisen. Vi har mere end nogensinde brug for forbilleder. Prisen går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og højne dens image. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker, der typisk rækker udover personlig vinding.

Se også Her er vinderne af Ejendomspriserne 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder