Omega Company House på Tangen 27 ligger tæt på letbanen i Skejby. Foto: Anette Roien

Aarhusiansk kontorejendom skifter ejer i handel til små 200 millioner kr.

Den svenske udviklings- og entreprenørkoncern NCC sælger Omega Company House til Pensiondanmark, der får 9.025 nybyggede kvm i form af en bæredygtig og fleksibel kontorejendom i Skejby nord for Aarhus. Lidt over 60 procent af ejendommen er på salgstidspunktet udlejet til Energi Danmark, og en lejer mere forventes at falde på plads snarest, oplyser parterne.

Transaktionssummen beløber sig til 191 millioner kr.

Med den nye aftale med NCC føjer Pensiondanmark endnu et Company House i Skejby til porteføljen og ejer dermed tre Company Houses og et hotel i erhvervsområdet.

– Vi er meget tilfredse med at kunne føje endnu et Company House i Aarhus til vores portefølje, ikke mindst fordi der er synergi i at kunne tilbyde vores lejere flere attraktive muligheder i området. Det er en velbeliggende bæredygtig ejendom i et attraktivt område med god infrastruktur. Vi har en solid lejer på plads og en mere på vej, og vi forventer, at investeringen vil give gode afkast til medlemmerne i en lang årrække, siger ejendomsdirektør Marius Møller, Pensiondanmark.

Projektet på Tangen 27 er udviklet af NCC Property Development og opføres af NCC Danmark.

– Omega Company House er bygget i et meget attraktivt erhvervsområde i Aarhus, og jeg er glad for, at både lejere og købere er enige med os og har valgt at satse på stedet, siger adm. direktør Ole Faurby, NCC Property Development i Danmark.

Byggeriet, som Pensiondanmark overtager 1. september, forventes bæredygtighedscertificeret DGNB Guld.

 

Fakta: Company House Omega

– Adresse: Tangen 27, 8210 Aarhus N (Skejby)

– Pris: 191 millioner kr.

– Areal: 9.025 kvm

– Sælger: NCC Property Development

– Køber: Pensiondanmark

– Lejer: Energi Danmark

– Overtagelse: 1. september 2021

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen