Illustration: Shutterstock

Overblik: Nye tinglyste ejendomshandler

Estate Media bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listen er tilgængelig for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet ejendomme og grunde til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores nævnte kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Intern Microsoft-handel
I december 2020 offentliggjorde Microsoft sin mest omfattende investering i virksomhedens 30-årige historie i Danmark, da Microsoft afslørede, at selskabet vil bygge tre datacentre på Sjælland.

Læs mere i Microsoft vil bygge tre datacentre på Sjælland

 

Dagens handelsoverblik

Kapelvej 4, 4600 Køge (326.484.375 DKK)
Køber Microsoft 3366 Denmark ApS
Sælger Microsoft Danmark ApS
Rundbjergvej 9, True, 8381 Tilst (11.875.000 DKK)
Køber Ejner Hessel Ejendomsselskab A/S
Sælger Colosseum Ejendomme A/S
Jyllandsgade 4, 7430 Ikast (11.660.000 DKK)
Køber K.T.T. Tofte Holding ApS
Sælger A/B Jyllandsgade

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder