Næstved Retail Park. Illustration: Retail Architects og Sweco Architects

Norsk investor køber Næstved Retail Park af jysk duo

Norske NRP, som er en forkortelse for Ness, Risan & Partners, bliver kommende ejer af den knap 20.000 kvm store Næstved Retail Park, som er under opførelse.

Det oplyser bygherrerne og sælgerne, som er ejendomsudvikleren Innovater med hovedkontor i Aarhus og det Kolding-baserede udviklings- og entreprenørselskab Daugaard Pedersen.

Duoen har solgt Næstved Retail Park, som er en af de største box-shop-ejendomme i Danmark med 15 butikslejemål, for over 300 millioner kr.

Læs også Innovater valgt til at udvikle 20.000 kvm butikscenter i Næstved

Ifølge Markus Faye Leandersson, projektmælger i NRP, har den Oslo-baserede investor valgt at investere i Næstved Retail Park, fordi projektet har flere elementer, som flugter med selskabets investeringsstrategi.

– Det er en moderne ejendom med god strategisk beliggenhed og udlejet på lange kontrakter til stærke lejere. Endvidere tror NRP på denne del af retail-/big-box-segmentet, og at shoppingkonceptet kombineres med tilrettelagte kundeoplevelser. NRP ønsker også at udvide eksponeringen i Danmark, og Næstved Retail Park er en rigtig tilføjelse til porteføljen, siger Markus Faye Leandersson.

Leg og ophold på taget
Butiksområdet på Køgevej ligger tæt på motorvej E47, ringvejene, Næstved Storcenter og Næstved midtby. Næstved Retail Park er næsten fuldt udlejet, da kun et enkelt butikslokale og en café mangler at blive udlejet.

– NRP er en stor spiller på det nordiske marked, og det glæder os meget, at vi med Næstved Retail Park rammer en projektvolumen og -kvalitet, der har vakt deres interesse. Vi byder dem varmt velkommen i vores investorkreds, siger udviklingsdirektør Peter Søgaard, Innovater.

Næstved Retail Park tegnet af Retail Architects og Sweco Architects opføres i tre forskudte niveauer, hvor besøgende får adgang til udnyttede tagflader med plads til leg og ophold og friske forsyninger.

– Kigger vi godt et års tid tilbage, da Coronaen ramte verden, var der en del usikkerhed omkring detailhandelsejendomme og deres fremtid. Vi kan dog glædeligt konstatere, at netop den type lejere, vi har på ’holdkortet’ med deres store udvalg til hjem og fritid, står stærkere end nogensinde, siger Peter Søgaard.

Butikkerne forventes afleveret til lejerne og NRP i foråret 2022.

Colliers har formidlet salget af Næstved Retail Park for Innovater og Daugaard Pedersen.

Læs også Overskud i Innovater runder 20 millioner kr. – sigter mod nyt, solidt år

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle nyheder om detail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder