Base Erhvervs hovedkontor på Erhvervsbyvej 11 i Horsens. Foto: Base Erhverv

Base Erhverv lander rekordregnskab

Entreprenørvirksomheden Base Erhverv med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde kommer ud af 2020/21 med rekordregnskab.

Nettoomsætningen er på et år steget til 301 millioner kr. fra 248 millioner kr., mens bruttoresultatet er steget til 22 millioner kr. fra 16,2 millioner kr.

Alt i alt lander resultatet før skat på 11,7 millioner kr. mod 6,6 millioner kr. i 2019/20, viser Base Erhvervs 18. årsrapport siden etableringen i 2003.

– Midt i en verdenshistorisk krise har vi haft historisk travlt. Vi glæder os over, at både nye og eksisterende kunder viser os tillid og fortsat tror på vores evner som specialister i idræts- og erhvervsbyggeri med et videns- og serviceniveau over resten af branchen, siger adm. direktør og partner Klaus Rønslev, Base Erhverv.

Travlheden har dog også en bagside.

– Vi imødeser lange leveringstider og mangel på råvarer. Det er udfordringer, der ikke kan undgå at give dønninger i den kommende tid. Ordrebogen har aldrig været større, men da flere leverancer først sker i 2022, forventes det kommende års omsætning og indtjening at ligge på niveau med det netop afsluttede rekordår, siger Klaus Rønslev.

Base Erhverv A/S havde på balancedagen 31. marts 2021 aktiver for i alt 88 millioner kr. mod en balance på 64 millioner kr. året før, mens egenkapitalen er vokset til 30 millioner kr. fra 23 millioner kr. – svarende til en ny soliditetsgrad på 34 procent.

 

Seneste årsregnskaber – Base Erhverv

Kilde og tabel: Base Erhverv A/S’ årsrapport 2020/21 (1. april 2020 til 31. marts 2021)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder