'Møntmesterhus' i Københavns Nordvestkvarter - her set fra Tomsgårdsvej. Projektet forventes færdigopført i slutningen af 2022

Nrep køber 150 københavnske boliger

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep med base i København har netop købt 150 boliger og 2 erhvervslejemål af den nordjyske ejendomsudvikler Calum.

Det drejer sig om nybyggeriet ’Møntmesterhus’ på Møntmestervej i Københavns Nordvestkvarter.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

Det bliver Nrep, som kommer til at stå for drift og udlejning af Møntmesterhus, som efter planen står færdigopført i slutningen af 2022. Projektet bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld.

– Vi har arbejdet sammen med Calum om at optimere projektet, så vi kunne bringe lejlighedernes gennemsnitsstørrelse ned fra 85 kvm til 75 kvm. Dermed vil vi kunne udbyde moderne lejligheder til en attraktiv husleje i et område af København, hvor udbuddet er begrænset, oplyser Investment Manager Christian Axeltoft, Nrep.

I alt omfatter projektet 61 2-værelseslejligheder på 52-73 kvm, 45 3-værelseslejligheder på 63-88 kvm og 44 4-værelseslejligheder på 90-114 kvm. Den samlede erhvervsandel udgør 626 kvm.

Lignende handel i 2020
Hos Calum glæder salgschef Morten Nielsen sig over endnu et salg til Nrep.

– Vi er glade for at bidrage til udviklingen af Nordvestkvarteret og skabe et nyt og attraktivt område med boliger, erhverv og plads til frirum i gårdmiljøet. Det er desuden ikke første gang, at vi sælger til Nrep, og vi sætter pris på det gode og konstruktive samarbejde om at skabe lejligheder i de mest efterspurgte størrelser, siger han.

Calum og Nrep indgik sidste år en lignende handel om et byggeprojekt med 117 lejligheder i den nye bydel Nærheden i Hedehusene vest for København.

Læs mere i Nrep køber 11.000 kvm boliger for over 200 millioner kr.

Læs også Calum med reduceret afkastkrav fordobler overskud til over 60 millioner kr.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder