Adm. direktør og hovedejer Robin Feddern, AG Gruppen. Foto: AG Gruppen

AG Gruppen køber knap 20.000 kvm stor udviklingsejendom

Projektudviklingskoncernen AG Gruppen har netop købt en 19.558 kvm stor udviklingsejendom i Middelfart. Ejendommen på Fynsvej 9 består i dag af et flerbrugerhus med kontor- og lagerfaciliteter og er udlejet til flere virksomheder. AG Gruppens primære fokus har været og er ejendommens store udviklingspotentiale.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

Sælger af Fynsvej 9 er K/S Transportcenter Horsens, som det aarhusianske investeringsselskab Crescendo står bag, oplyser Nordicals Odense, som har formidlet salget af ejendommen i Middelfart til AG Gruppen, der ønsker at skabe nyt liv i erhvervsområdet. Sælger har ønsket at afhænde ejendommen, da selskabet ’ikke er ejendomsudvikler’.

Fynsvej 9 i Middelfart

AG Gruppen har endnu ikke fået alle idéer ned på papir, men ejendommen på Fynsvej var oplagt at få med i porteføljen på grund af udviklingspotentialet, der er i både ejendommen og området.

– Vi er utrolig glade for at have fået Fynsvej med i vores portefølje. Der ligger et stort stykke udviklingsarbejde foran os, og vi er allerede gået i gang med myndighedsbehandlingen. Vi har allerede nogle interne indledende skitser, som vi glæder os til at dele med omverdenen, siger adm. direktør og hovedejer Robin Feddern, AG Gruppen.

Robin Feddern oplyser, at AG Gruppen beholder den eksisterende bebyggelse, hvor selve kontordelen fremtræder i god stand.

Handlen er foregået som en off-market-transaktion indikeret af Nordicals Odense.

Læs om AG Gruppens resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

Første trecifret millionoverskud i AG Gruppen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder