Olof Palmes Allé 11 i 8200 Aarhus N, hvor Danmarks Medie- og Journalisthøjskole havde til huse indtil i fjor, er blevet købt af Østjysk Boligadministration. Bag salget står Domis Olof Palmes Allé ApS ejet af Claus Hommelhoff. Foto: Foto: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Overblik: Nye tinglyste ejendomshandler

Estate Media bringer næsten dagligt en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Vi gør det for at øge transparensen i markedet, og derfor er det afgørende, at listen er tilgængelig for alle Estate Medias læsere. Handelsoverblikket, som redaktionen har målrettet ejendomme og grunde til det professionelle investeringsmarked, er et supplement til vores dækning.

Det skal bemærkes, at Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, hvorfor en handel ikke nødvendigvis er dugfrisk. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder vores nævnte kriterier, hvorfor vi i sagens natur ingen liste bringer.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

 

Dagens handelsoverblik

Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N (90.806.580 DKK)
Køber Østjysk Boligadministration
Sælger Domis Olof Palmes Allé ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder