Adm. direktør Martin Vang Hansen, ATP Ejendomme. Foto: ATP Ejendomme.

Se den nye bestyrelse i Proptech Denmark

(Artiklen er opdateret 18. juni kl. 12.22 med oversigt over hele den nye bestyrelse)

Bran­che­for­e­ningen Proptech Denmark har på torsdagens generalforsamling fået ny bestyrelse – blandt andet med Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP Ejendomme, som menigt bestyrelsesmedlem i bestyrelsen med i alt 14 medlemmer.

– Med Martin Vang Hansen ombord får vi en visionær og kompetent ildsjæl i bestyrelsen der, som den stærke kapacitet han er, skal være med til at videreudvikle og realisere vores ambitioner, siger Proptech Denmarks bestyrelsesformand, Rasmus Juul-Nyholm, der til daglig er adm. direktør i Cobblestone.

Martin Vang Hansen ser selvsagt frem til at blive en del af bestyrelsen i Proptech Denmark, som blev stiftet i 2019.

– Vi er drevet af de samme visioner – hvad der sker i ejendommene, og hvordan de fremstår. Efterspørgslen på fleksibilitet, bæredygtige og digitale løsninger betyder, at vi skal levere på en lang række nye krav. Vi skal i højere grad servicere, forudse og løse behov.

– Vi er begge optaget af udvikling og de nye konturer, som tegner ejendomsbranchen. Hvordan proptech-løsninger som nye parametre fremmer indeklima og bæredygtighed, og vigtigheden af at være tæt på kunderne. Ejendomsbranchens mange potentialer bliver spændende at adressere og modne i fremtiden. Vi har kun lige kradset i overfladen, siger Martin Vang Hansen.

Nadim Stub er adm. direktør i Proptech Denmark.

 

Den nye bestyrelse i Proptech Denmark

– Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone & Home.Earth, formand
– Katrine Larsen, Hococo
– Troels Lau Larsen, Colliers
– Martin Vang Hansen, ATP Ejendommme
– Thomas Fog, Coor
– Iben Rohde, Totalkredit
– Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue
– Christian von Scholten, Northq
– Christian Jølck, Nrep og 2150
– Rikke Lykke, Patrizia
– Malin Meyer, Danielsen Spaceplanning
– Per Andersen, Business Angel / independant
– Anette Troelsen, Realkredit Danmark
– Christina Holberg Fenger, Balder Danmark

Læs mange flere proptech-artikler her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder