Aarhus. Foto: Shutterstock

Udvikler køber over 20.000 byggeretsmeter i Aarhus

Ejendomsudvikleren 1927 Estate har netop sat sin underskrift på køb af knap 21.000 byggeretsmeter i Risskov lige nord for Aarhus. Det drejer sig om dele af grunden syd for Torsøvej ved Nordlandsvej, hvor opførelsen af nye boliger forventes at gå i gang omkring årsskiftet.

Købet af grunden – for et ikke-oplyst beløb – i Vejlby Risskov er ikke tilfældigt. I samme postnummer har 1927 Estate nemlig hovedkontor og kender derfor området.

– Vi er utrolig glade for at have landet en aftale om købet af grunden i Risskov. Området lever op til alle de krav, vi har til eksempelvis demografiske forhold, infrastruktur og faciliteter i nærområdet. At vi så skal bygge nærmest i vores egen baghave, er blot desto mere glædeligt, siger partner og sagsansvarlig hos 1927 Estate, Martin Thingstrup Odgaard.

1927 Estate forventer, at området nær den kommende Letbane kommer til at bestå af et bredt udvalg af boliger baseret på selskabets erfaring med byggeri i Aarhus-området.

De to nordlige Aarhus-forstæder Vejlby og Risskov har – fremhæver 1927 Estate – outperformet Aarhus Kommune over specielt de sidste fem år i forhold til befolkningstilvækst. Landets næststørste kommune er vokset 6,7 procent, mens Vejlby og Risskov har oplevet en samlet stigning i indbyggertallet på 16,6 procent.

Læs om 1927 Estates vækststrategi i:

1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen