Adm. direktør, medejer og medstifter Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone. Foto: Cobblestone

Rasmus Juul-Nyholm bliver en del af Home.Earth

Rasmus Juul-Nyholm, der er mest kendt for at være medstifter og medejer af samt adm. direktør i administrationsselskabet Cobblestone, bliver en del af holdet bag det nye, bæredygtige ejendomsselskab Home.Earth, som er stiftet af Rasmus Nørgaard, der er mest kendt for at være medstifter af og partner i den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep.

I Home.Earth får Rasmus Juul-Nyholm blandt andet ansvaret for at udvikle og organisere konceptet for det nye selskabs drift af egne ejendomme.

– Jeg har den seneste tid været meget optaget af, hvordan vi, ved eksemplets magt, kan gøre ejendomsbranchen til en del af løsningen, så vi ikke hele tiden fremstår som en del af problemet. Home.Earth er et meget ambitiøst projekt drevet af nogle særdeles dygtige, talentfulde og dedikerede mennesker, og jeg er både glad for og stolt over at kunne melde ud, at jeg er en del af dette projekt, siger Rasmus Juul-Nyholm.

De tre bundlinjer People, Planet og Profit
Ifølge Rasmus Juul-Nyholm er målet at demonstrere, hvordan et internationalt ejendomsselskab med en gentænkning af store dele af den traditionelle forretningsmodel for at drive fast ejendom kan levere reelle resultater på de tre bundlinjer People, Planet og Profit.

– Ejendomsbranchen har et stigende fokus på, at bæredygtighed skal forenes med økonomisk gevinst, men det er ikke nok. Vores målsætning er ikke kun at undgå skade, men at være miljømæssigt regenererende. Dertil er temaer som økonomisk ulighed og en rimelig og værdig adgang til ejendomsmarkedet temaer, som vi også skal levere på, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Selvom Home.Earth er et kommercielt drevet ejendomsselskab, så har Rasmus Juul-Nyholm forventninger til, at det nye koncept på sigt kan styrke ejendomsbranchens relation til omverden. Politikere, presse og borger ser markant anderledes på det at udvikle og drive fast ejendom, end branchens aktører selv gør.

– Ejendomsbranchen har svært ved at indgå i en konstruktiv dialog med samfundet. Som eksempel opfatter vi i branchen ejendomme som et finansielt aktiv og et produkt, vi skal udvikle, mens store dele af det politiske system anskuer det at have tag over hovedet som en rettighed. Samtidig betragtes ejendomme i stigende grad som et klimaproblem. Vi vil se på, hvordan vi i højere grad kan se tingene med de samme briller. Mere markante klimaresultater og en ny tilgang til hele lejerelationen er nogle af løsningerne, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Læs mere om Home.Earth i:

Nrep-medstifter bryder ud for at skabe ny boligudvikler

Bliver i Cobblestone
I sidste uge meddelte Cobblestone, at Ashkan Ahmadinia, afdelingsdirektør i Newsec, til august overtager posten som adm. direktør i Cobblestone, mens Rasmus Juul-Nyholm skifter til en position som arbejdende bestyrelsesformand med fokus på at udvikle koncepter og forretningsudvikling.

– Den nye ledelsesstruktur i Cobblestone tillader, at jeg i højere grad kan engagere mig i Home.Earth, som i praksis også bliver et værdifuldt laboratorium for Cobblestone. Som administrator kan vi kun gå så langt vores kunder er med på den. I Home.Earth går vi lige 10 skridt længere, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Læs mere i Cobblestone får ny CEO – Rasmus Juul-Nyholm bliver formand

Læs også Ny topdirektør i Cobblestone betyder afslutning på 10 års makkerpar

Læs også Stigende overskud i Cobblestone overgår forventningerne i 2020

Rasmus Juul-Nyholm er en af hovedtalerne på Boligdagene i næste uge. Der er stadig enkelte ledige pladser. Læs mere om konferencen i linket lige under denne tekst

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder