’Lisbjerg made in Aarhus’ kommer til at bestå af i alt 215 lejeboliger med blandede lejlighedstyper og rækkehuse fordelt i seks klynger. Illustration: Lendager Group

Propstep skal udleje 215 boliger for Nrep

Det bliver det danske proptechselskab Propstep, som skal udleje 215 lejeboliger i Lisbjerg nord for Aarhus for den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep. Det bæredygtige projekt ’Lisbjerg made in Aarhus’ er tegnet af Lendager Group.

– Vores store ambitioner inden for bæredygtighed og for udvikling af Lisbjerg kommer til udtryk i Lisbjerg made in Aarhus. Derfor var det oplagt at vælge Propstep til at varetage udlejningen, så kunderne får samme høje niveau af service fra første kontakt, siger udlejningschef Sofie Balslev-Olesen, Nrep.

Projektet kommer til at bestå af i alt 215 lejeboliger med blandede lejlighedstyper og rækkehuse fordelt i seks klynger.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Nrep i vores optik er en af Danmarks mest innovative boligudviklere, og at få lov til at servicere deres kommende lejere er for os stort. Ydermere så oplever vi stigende efterspørgsel på boliger med grønne løsninger, og det kommer ret sikkert begge parter til gode, siger medstifter Rasmus Brohl, der sammen med medstifter Troels Bødker Feodor Nielsen står bag Propstep.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje