Pia Wallbohm. Foto: Estate Media

Pia Wallbohm går til Pålsson

Der er turbulens hos arkitekterne. Adskillige firmaer er blevet opkøbt i den seneste tid, mens andre opruster for at stå stærkere i markedet. Den sidste model er tilfældet hos Pålsson Arkitekter, hvor Pia Wallbohm netop er tiltrådt som markedsudviklingschef og strategisk bygherrerådgiver. 

Pia Wallbohms primære fokus bliver at styrke eksisterende kunder og ikke mindst oparbejde nye kunderelationer. Desuden skal hun fortsætte sit arbejde med strategisk politisk rådgivning i forhold til fremtidssikring af almensektoren. Her skal hun blandt andet have fokus på, at Pålsson medvirker til at optimere samarbejdet mellem afdelinger, organisationer og administrationsselskaber.

Pia Wallbohm kommer fra en stilling i WSP Danmark, hvor hun de sidste 5 år har været markedsansvarlig i forhold til den almene og offentlige sektor. Fra 2007-2015 var hun bygherrerådgiver og senere projektchef i Kuben Management. Desuden har hun erfaring fra både Brøndby, Hvidovre og Københavns kommuner, hvor hun blandt andet har arbejdet med kvarterløft.

Pålsson Arkitekters blev stiftet i 1985 af Karsten Pålsson og har helt fra start haft et erklæret fokus på at skabe sammenhæng mellem gammelt og nyt, mellem bygningshistorie og fornyelse. Tegnestuen udviklede sin ekspertise i bevaring under de mange byfornyelsesprojekter på Frederiksberg og i København. Her har Pålsson Arkitekter især sat præg på Lindevangskvarteret og Svømmehalskvarteret på Frederiksberg.

Som led i et generationsskifte i 2015 trådte bygningskonstruktør Søren Holck-Christiansen og arkitekt Mads Mølgaard ind i ejerkredsen som partnere. I 2018 overtog Søren Holck-Christiansen den ledende rolle som tegnestuens adm. direktør, og i 2019 overtog arkitekt Jan Højriis Frandsen partnerandelen fra Mads Mølgaard.

Karsten Pålsson har stadig sin daglige gang på tegnestuen, som fortsat ligger i Nordvestkvarteret i København.

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder