Niklas Nikolajsen

Bitcoin-investor køber del af dansk ø af Freja

Niklas Nikolajsen, der har tjent en formue på kryptovalutaen Bitcoin, har købt en del af den danske ø, Hjelm, af Freja Ejendomme for 3,25 millioner kr.

Niklas Nikolajsen offentliggjorde selv købet på Facebook for nylig:

– Det er nu officielt, at jeg har vundet budrunden på ejendommen Hjelm-3 på øen Hjelm i Danmark. Hjelm-3 består af et større landstykke rundt om øens højeste punkt, Fyrbakken, hvor fyrtårnet ligger. Købet inkluderer desuden 5 mindre grundstykker.

Se Niklas Nikolajsen vise øen frem i videoen nedenfor.

Niklas Nikolajsen investerede tidligt i Bitcoins og flyttede til Schweiz i 2011. I 2013 stiftede han Bitcoin-børsen Bitcoin Suisse AG. I dag er han bestyrelsesformand og har kastet sig over blandt andet historiske ejendomme. Udover at være formand for Bitcoin Suisse er han ansvarlig for forretningsudvikling, nøglekunder, investor relations og repræsentation.

Niklas Nikolajsen er fire gange kommet på listen over Top 100 Bankers i Schweiz. Han har oprindeligt læst IT på CBS. Investeringen i Hjelm er indkøbt i erhvervsøjemed, og Niklas Nikolajsen har oplyst, at ejendommen skal anvendes til strategi- og ledelsesseminarer for ledelsen og ansatte i koncernen.

Ejendomsrådgiver Casper Rømer Rasmussen har rådgivet Niklas Nikolajsen i forbindelse med investeringen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje