Her kommer Danmarks nye boliger

Boligmarkedet er eksploderet under Corona. Samtidig har vilkårene ændret sig for de professionelle investorer. Politisk har der været fokus på indgreb, og bæredygtighed og god byudvikling er blevet hygiejnefaktorer for det gode boligprojekt. Men hvad gør en række af Danmarks største investorer? Ændrer de deres investeringer?

Det er kernen i de to dage, hvor ejendomsbranchen mødes på Comwell Kolding den 22. og 23. juni og diskuterer boligmarkedet netop nu. I løbet af de to dage kommer indlæg og debatter rundt om både bedre byskik, seniorboliger, ungdomsboliger, samarbejdet mellem almene og private boliger og trends og tendenser i boligudvikling i en tid, hvor arbejdssted og bolig er smeltet sammen i højere grad end nogensinde før.

– Der bliver en lang række toppunkter i det faglige program. Flere paneler kommer til at spidde udviklingen i boligmarkedet netop nu som panelet tirsdag med AKF Koncernens Ino Dimsits, Niams Michael Berthelsen og AG Gruppens Tony Christrup.

– Fredag slutter vi af med en investordebat med Vellivs Solveig Rannje, Heimstadens Søren Vendelbo Jacobsen og Balder Danmarks Flemming Joseph Jensen. På datasiden kommer Las Olsen og giver den nyeste status og Nikolaj Pfeiffer har friske tal med fra Exometric. Der bliver også flere indlæg, der skubber lidt til de mest traditionelle opfattelser af boligmarkedet og ser ind i fremtiden, som Mette Lis Andersen og Jes Møller, der præsenterer 10 dogmer fra deres helt nye bog Bedre Byskik og trendforskeren og arkitekten Mads Arlien-Søborg og Audun Opdal, som fortæller, hvad fremtidens bolig skal indeholde, siger chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, der er i topform og klar til at binde de mange indlæg og debatter sammen.

I alt bidrager mere end 23 indlægsholdere og debattører fra branchen til at skabe dialogen fra scenen.

På grund af Corona bliver Boligdagene i år holdt på Comwell Kolding, og der er fortsat få pladser tilbage. Se hele programmet og tilmelding her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder